Iedereen heeft zijn eigen reden om te wandelen, buiten zijn, andere omgevingen ontdekken, om de conditie op te vijzelen, als doel of middel in vakanties, kortom iedereen weet wel een reden te vinden om de wandelschoenen aan te trekken en een paar kilometers te maken. Wandelaars verdelen zich in verschillende categorie?, mensen die op zondag een rondje door het bos of over het strand maken, zij die de wandelschoenen niet aantrekken voor een wandeling onder de 20 kilometer en zij die meerdaagse tochten maken plus alles wat er tussen zit. 

Wandelen hoeft niet duur te zijn, maar er is altijd een eerste aanschaf van wandelschoenen, sokken, kleding etc. Voor zij die graag winkelen is dit een ideale hobby, want er komen steeds nieuwe producten op de markt. Voor mensen die graag en veel wandelen komen er dan ook vervoerskosten bij.

 

zelf:

Wij zijn begonnen met wandelen omdat we af en toe buiten de selectieve gehoorsafstand van onze kinderen wilden zijn :-) De laatste 20jaar zijn we iedere zondag op pad en in iedere vakantie worden een paar wandelingen gepland. Onze highlights zijn de Pyrenee?, Paria Canyon en de Grand Canyon (down and up)

 

  •  Foto's
  • Disclaimer

 

 

www.flickr.com

This is a Flickr badge showing items in a set called nature. Make your own badge here.